Botniarings tjänster

Mångsidig turism och event center med mycket av tjänster

Det finns många motorsport tävlingar på Botniarings motorbana under sommar säsong och Villa APR Icerace isbana tävlingen på vintern. Området erbjuder en mångsidig miljö och mycket rum för att organisera alla möjliga händelser och evenemang. Botniaring utvecklas kontinuerligt för att betjäna även fler användar grupper och erbjuda mera servicer för både lokala och turister. Botniarings operatörer är en del av Kurikka stads projekt 2015-17 vilkets syfte är att utveckla Botniaring området med turism perspektiv.

Botniaring området innehåller tre olika operatörer för tillfället; Lintuharjun Moottoriurheilualue Oy, PRT Testirata Oy och Villa APR hyresvilla. Lintuharjun Moottoriurheilualue Oy ansvarar för banans reservationer, tävlingar och restaurangen. PRT Testirata Oy är en tränings och test bana center i den nya delen av banan och nästan bredvid PRT Testirata befinner sig den bra utrustade 160m² hyresvillan som heter Villa APR. Alla operatörer på Botniaring arbeter tätt tillsammans såväl som andra lokala företag.

Botniaring har också mycket att erbjuda för dom som vill prova motorsport för första gången såväl som dom som söker mer våghalsade äventyrer. Du kan bekanta dig med olika aktivitetsalternativ i ’Botniaring upplevelser’ sidan.

Välja din favorit aktivitet och börja ett äventyr med oss!

 

Botniaring servicer