Elorieha

Neljän eri tapahtuman viikonloppu täynnä eloriehaa koko perheelle!

heppa
hevosuinti2
hevosuinti3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
elorieha2
elorieha1
markkinat1
Kesto 2pv Henkilöt Hinta 17.-18.8.
Lisätietoja Tapahtumaviikonloppu Palvelukielet

Elokuussa Kurikassa tarjoillaan monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Yhden viikonlopun aikana kattauksesta löytyy omintakeinen hevosten SM-uittokisa, retroa ja trendikästä rytmimusiikkia Rytmiraide festivaaleilla, lämminhenkistä kansanmusiikkia pelimannikonsertissa, sekä perinteiset Kurikan kesämarkkinat, josta löytyy kokemista ja tekemistä lapsillekin.

Hevosten SM-uittokisat

Tule kokemaan jännittävä kesäilta hevosten parissa 18.8. Hevoset ja ponit kisaavat parhaasta uittoajasta lammessa. Lapsille poniratsastusta ja kanttiinissa mm. makkaraa, mehua, kahvia ja pullaa.

Lisätietoja

 

Hinnat

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy

Rytmiraide

Hyvää musiikkia ja riemukkasta yhdessäoloa Kurikan Wanhalla Asemalla Rytmiraide-festivaaleilla 19.8. Ohjelmistossa mm. Perttu Hemminki & Solistiyhtye Kullervo. Varta vasten Rytmiraiteelle koostettu setti esittelee Suomen kansan sävelaarteita, erityisesti unohdettuja helmiä, itsenäisyyden kaikilta vuosikymmeniltä. Groovea tarjoilee Helsingin Kalliosta slaavilaisen jazzin soihdunkantaja Dalindéo. Huippumuusikoista koostuva palkittu kokoonpano loihtii torvisektioineen mökkiin grooven, jollaista ei näillä lakeuksilla juuri pääse maistelemaan!

Lisätietoja

http://www.rytmiraide.fi/

Hinnat

Liput alk. 30e

Ennakkoliput netissä myy Pohjanmaan lipputoimisto: www.lipputoimisto.fi

Kurikan markkinat

Perinteiset Kurikan kesämarkkinat 18-19.8 klo. Markkinoilta löydät mm. runsaan valikoiman paikallisiä käsitöitä, vaatteita, lähiruokaa, katukeittiöien herkkuja ja viime vuosina on nähty myös palon ohjelmaa lapsille kuten tivoli, talutusratsastusta, ongintaa ja eläinnäyttelyitä.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi/tapahtumat/?pid=21520

Hinnat

Vapaa pääsy

Viitalan soitot

Matti Viitala Soitot järjestetään Kurikan Viitalan Nuorisoseuralla lauantaina 19.8.Perinteisen pelimannimusiikin rinnalla kuullaan myös nykyaikaista musiikkia. Lämminhenkisessä tapahtumassa kuullaan niin soittoa kuin lauluakin ja puskasoitoista nautitaan konserttien lomassa koko lauantaipäivän.

Ja iltakonsertin jälkeen on luvassa tanssimusiikkia

Ohjelma

I konsertti klo 13.00
II konsertti klo 18.00

Lisätietoja

http://www.viitalanns.net/mattiviitala.htm