Vuorusluoma Highland Lihapuoti

Vieraile Vuorusluoma Highlandin lihapuodissa, Kurikan Jurvassa sijaitsevalla maatilalla, jossa kasvatetaan Highland Cattlea, eli ylämaankarjaa. Puodissa on myynnissä laaja valikoima todellisia luomunaudanlihatuotteita kielestä häntään ja kaikkea siltä väliltä.

Vuorusluoma

Kesto  Ryhmät min 4 hlöä Hinta Ei Saatavilla ympäri vuoden
 Lihapuoti avoinna pe klo 16-19 ja la klo 10-15.

Ryhmävierailut sopimuksen mukaan.

Palvelukielet

Omalla tilalla syntyneiden ja kasvaneiden, ruoholla ruokittujen ja vapaana kasvaneiden Ylämaannautojen lihaa. Karja kasvaa vapaana ulkoillen ympäri vuoden. Ylämaannaudan liha on herkullista pihvilihaa, joka soveltuu käytettäväksi niin arkena kuin juhlapäivänäkin. Liha on vähärasvaista, erittäin tummaa ja aromikasta.

Tila sijaitsee Kurikan Jurvassa, Koskenkorvantien varrella. Tilalta on Vaasaan ja Seinäjoelle kumpaankin matkaa n. 50 km.
Osoite: Koskenkorvantie 501, 66350 Kurikka

Lihapuoti

Lihapuodin tuotteet ovat säilykkeitä pakasteita lukuun ottamatta. Kylmälaukku kannattaa varata mukaan.
Lihan pakkauskoossa on huomioitu ns. kotitalouksien tarpeet.

Kotisivujen hinnastoa päivitetään tilanteen mukaan. Sieltä näet tuotteiden saatavuuden, pakkauskoot sekä hinnat. Lihapuoti

Ylämaankarja

Highland Cattle eli ylämaankarja on hidaskasvuinen, skotlantilainen alkuperäisrotu. Ylämaannaudanliha on herkullista pihvilihaa, joka soveltuu käytettäväksi niin arkena kuin juhlapäivänäkin. Liha on vähärasvaista, erittäin tummaa ja aromikasta.

Ylämaannautoja on kasvatettu Suomessa 1990-luvulta alkaen. Rotu ei sovellu ns. tehokasvatukseen, mutta se kykenee hyödyntämään karujakin luonnonlaitumia. Väkirehuja ei ruokinnassa käytetä, vaan ruokinta perustuu naudalle luontaisesti laiduntamiseen ja talvella heinäpaaliruokintaan.

Ylämaankarja elää ulkona vapaana ympäri vuoden. Se saa elää rodulle lajityypillistä laumaelämää. Emot hoitavat vasikoitaan 8-9kk ikään saakka. Sen jälkeen hiehot ja sonnit erotetaan omiksi laumoikseen.

Vuorusluoman tila

Tila on pitkän perinteen omaava maatila, jonka juuret ovat 1600-luvun Tainusjärven rantamaissa.
Tilallamme panostetaan eläinten hyvinvointiin. Kuulumme esimerkiksi Nasevaan. Hyvä elämä, alusta loppuun saakka

Lisätietoja

Huomioitava, että lihapuotiin mahtuu kerrallaan noin kuusi henkilöä.
Isojen ryhnimen vierailut voidaan toteuttaa porrastetusti.

Myynti ja lisätiedot

www-sivut www.vuorusluomahighland.com
E-mail vuorusluoma@gmail.com
Facebook Vuorusluoma Highland
P. 0500 866780 Mika
tai 040 5377835 Sari klo  8-17

Pidätämme oikeuden muutoksiin.