Akkaralli – Shoppailukierros

Hyvän mielen, hyvän ruoan, loistavan palvelun ja erinomaisten tuotteiden omatoimi ostoskierros Pohjanmaalla.

Akkaralli

Ympärivuotinen (kts. pyhien aukioloajat kohteittain) Palvelukielet

Lähde ostosrallille tutustumaan Pohjanmaan nimekkäisin brändeihin. Viisi monipuolista ostos- ja tutustumiskohdetta lyhyillä välimatkoilla!

Tee ostoksia tai hae vinkkejä sisustukseen tehtaanmyymälöistä ja nauti välillä hyvä lounas, tai nautinnollinen kahvihetki kera lasillisen viiniä Juustoportissa tai Hotel Kurikan ravintolan kesäterassilta jokivarsimaisemia ihaillen.

Kohteet

Jokipiin pellava

▸Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälä idyllisessä vanhassa tehdasrakennuksessa.

Lennol

▸Lennol Oy:n tehtaanmyymälästä löytyy ylellisyyttä arkeen. Yhteensopivissa mallistoissa on tarjolla laajat valikoimat tekstiilejä makuuhuoneen, olohuoneen ja keittiön sisustamiseen.

Juustoportti

▸Juustoportin Juustokellari-myymälässä on tarjolla laaja juustovalikoima ja pääset maistelemaan Juustoportin uutuuksia ja klassikoita. Myymälästä löydät omien tuotteiden lisäksi tärkeimmät päivittäistavarat kotimaisten pienten tuottajien erikoistuotteita unohtamatta. Saman katon alla voit asioida myös Pentikin, KK-Stylen ja TopManin myymälöissä.

Pohjanmaan kaluste

▸Pohjanmaan kalusteen tehtaanmyymälä tarjoaa koko kodin huonekalut ja monipuolisen materiaalivalikoiman. Pohjanmaan kalusteelta saat myös edullisen kuljetuksen kauemmaksikin.

Hotel Kurikka

▸Hotel Kurikka on viihtyisä ja mukava perhehotelli Kyrönjoen rannalla. Kierroksen kruuna hotellin maittava menu jonka voit nauttia terassilla jokivarsimaisemia ihaillen. Linkki ruokalistaan: http://www.hotelkurikka.fi/#menu

Katso kohteet ja reitti Google Maps -palvelussa.

Katso myös Akkaralli – Shoppailukierros ryhmille!

 

Akkaralli Botniaring

Akkarallin esite