Ruokailu

Botniaringin ravintolat

Varikkoravintola

Varikkoravintola

Botniaringin varikon ravintola palvelee kilpailujen aikana sekä tilauksesta radan varaajille.

PRT Testiradan tilausravintola

PRT Testiradan tilausravintola

PRT Testirata Oy:n Testiravintola palvelee tilauksesta kaikkia testiradan sekä viereisen vuokrahuvila Villa APR:n asiakkaita. Suussasulavat herkut aina kolmen ruokalajin illalliseen asti!

Ravintolat

Haapalanpuisto

Haapalanpuisto

Tule syömään ja juomaan hyvin. Meiltä saat maittavat lounaat noutopöydästä ja kahvilapalvelut runsaalla pullatiskillä. Lounas 11-14, kahvila 9-15

Wanha Asema

Wanha Asema

Perinteinen, rehellinen ja runsas lounas. Idyllinen ja tunnelmallinen juhlapaikka. Ajaton kokouspaikka.

Hotel Kurikka

Hotel Kurikka

Hotel Kurikan ravintola tarjoaa sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja. Päivän lounas on tarjolla seisovasta pöydästä ma-pe 11-14.

Juustoportti

Juustoportti

Juustoportin Jalasjärven ravintolassa matkailija pääsee nauttimaan herkkuja niin monipuolisesta lounaspöydästä, kuin À la carte -listaltakin.

Kahvilat

Sellan Kaffila

Sellan Kaffila

Itse leivottuja kakkuja ja piirakoita, maukasta keittolounasta arkisin klo 11-14. Kokouksiin ja juhliin toteutamme suolaiset ja makeat tarjoilut toiveidenne mukaan.

Tilausravintolat

Reinon tupa

Reinon tupa

Reinon tupa järjestää ruokailun toivomustenne mukaan tapahtumiin ja kokouksiin. Tarjoiluissa painotetaan lähiruokaa ja luomua.

Pitkä Tupa

Pitkä Tupa

Pitkällä Tuvalla valmistetaan ruokaa puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Ruoan valmistuksessa pyritään käyttämään lähituotteita ja erityisesti oman tilan tuotteita.

Rypölän torppa

Rypölän torppa

Rypölän torpassa voit nauttia aidosta pohjalaisruuasta joka on hyvää ja maukasta sekä siirtää nälkää erittäin tehokkaasti.

Hotelli-Ravintola Jurva

Hotelli-Ravintola Jurva

Hotelli-Ravintola Jurvassa voit viettää ikimuistoisia yritystilaisuuksia, syntymäpäiviä, polttareita, pikkujouluja ja perhejuhlia.

Muut ruokailukohteet

Ruokaile ja nauti

Ruokaile ja nauti

Lisää ruokailupaikkoja Kurikan kaupungin Vauhtia ja vetovoimaa -esitteessä (.pdf).

 

← Takaisin Elämykset-sivulle.