Perheretki Kurikkaan

Yövy Kurikan lakeuksilla maatilalla ja polkaise pyöräillen tutustumaan kotieläinpihan ja vuohitilan eläimiin.

Paketti sisältää yöpymisen aamiaisineen sekä sisäänpääsyyn lähellä sijaitseviin Hakunin kotieläinpihaan sekä Vatajanrannan vuohitilaan.  Retken kohteisiin voi tehdä joko saapumispäivänä tai seuraavana päivänä. Kohteisiin voi myös pyöräillä. Pyörät ovat lainatavissa maksutta. Polkupyöriä löytyy aivan pienimille sekä aikuisille monenlaisina malleina.

lomaeerola
Lomaeerola1200x900
hakuni
pohjalaista3
Vuohenmaitojäätelö
1-2 vrk 4 hlö Alk. 250 €/yö Saatavilla 1.5.-30.9.
Hinta sisältää yöpymisen sekä sisäänpääsyn kohteisiin Palvelukielet

Maaseutu ja lakeuden peltomaisemat kutsuvat koko perheen nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta. Kotieläinpihalla pääset tutustumaan tilan eläimiin ja Vatajanrannan vuohitilalla näet vuohitilan elämää sekä voit ostaa tilan omia vuohenmaitotuotteita mukaan!

http://www.hakuninkotielaintila.info/

http://www.vatajanranta.net/

 

Yöpyminen maalaistalossa

Yöpyminen ja aamupala maalaistilalla Majatalo Lomaeerolassa. Modernit ja siistit majoitustilat sijaitsevat maalaistalon pihapiirin talousrakennuksessa. Käytössäsi kaksi makuuhuonetta, oleskelutila ja täysin varusteltu keittiö, wc ja suihkutilat. Eerolan pihasauna on tunnettu pehmoisista löylyistään ja lämpiää tarvittaessa joka päivä, ilman lisämaksua. Pihapiirissä myös grillausmahdollisuus.

Kotieläinpiha

Hakunin kotieläipihalla pääset tutustumaan kuinka esimerkiksi lampaat ja kilit elävät sekä syöttämään kaniineja, ankkoja sekä kanoja. Sinut toivottavat tervetulleeksi tietysti myös tallikissat Miina ja Manu sekä koirat Inkku, Nalle ja Lola.

Hakunin tilan pihapiiri huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Voit poiketa kauppapuotiin, piipahtaa kengityssepän pajassa sekä valjasverstaassa ja tutustua, miltä näytti entisajan emännän huone tai mitä tehtiin kirnulla ja separaattorilla.

Vatajanrannan vuohitila ja vuohenmaitojäätelö

Vatajanrannan vuohitilalla isäntäväki ottaa vastaan matkalaiset ja suussa sulavaa vuohenmaitojäätelöä (jäätelö ei sisälly hintaan) maistellen kierrellään hetki ihastelemassa aitoa maalaismiljöötä. Monen matkaajan kassiin tarttuu myös maanmainiota vuohenjuustoa, ihan kotiinkin vietäväksi asti.

Retki polkupyörillä

Retken voit tehdä myös polkupyörillä. Katso pyöräilyreitti (16 km) Google Maps -palvelussa. Lomaeerola tarjoaa vierailleen polkupyörät, kypärät ja lastenistuimet maksutta käyttöön. Aikuisten pyöriä on kaksi, lasten sekä nuorison pyöriä on valittavana runsaasti.

Lisää retkeen vauhdikas moottoriurheilupäivä tai kokonainen viikonloppu Botniaringillä! Näyttävät ja tiiviit kilpailulähdöt takaavat, että radalla riittää nähtävää koko päiväksi.
Botniaringin kisat löydät tapahtumakalenterista.

Hinnat

250 € / 1 yö / 2 aikuista + 2 lasta (alle 16-v)

Lisähenkilöt: sis majoitus, aamiainen sekä sisäänpääsyt kohteisiin 30 € / hlö / yö

Lisäyöt: sis. majoitus ja aamiainen 120 €.  Lisähenkilö sis. majoitus ja aamiainen 24 €.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus yksi yö ja aamupala
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet
  • TV, internet
  • Polkupyörät, kypärät ja lastenistuin
  • Täysin varusteltu keittiö
  • Sisäänpääsy Hakunin kotieläinpihalle ja Vatajanrannan vuohitilalle

Aukioloajat

Vatajanrannan vuohitila

Tilauksen mukaan.

Hakunin kotieläintila

1.5.-30.9. joka päivä klo 10-18

Myynti ja lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Matkailu
E-mail: matkailu(a)epmatkailu.fi
P. + 358 (0)6 420 9023 klo 9-17